Slapen & baden

Vanuit de eetkamer en de keuken kunt u 2 slaapkamers bereiken. De slaapkamers liggen op het noorden, lekker koel in de zomer. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Een bed van 1.40 x 2.00m en een bed van 160 x 220, dit is een hoog bed, zodat de koffers eronder passen. In de ingebouwde kastenwand kunt u uw kleding kwijt en deze kamers hebben hun eigen wastafel.

De 3e slaapkamer is tevens een relaxruimte met smart-tv en een blueray-speler. De bedden zijn zo geplaatst dat je er met een groepje gezellig tv kunt kijken of kunt gamen als je je eigen x-box of playstation mee hebt genomen. Ook een spelletje kan hier goed gespeeld worden. En voor degene die graag muziek maakt is er een lesgitaar met een paar boeken. De kamer is uitgerust met een stapelbed en twee extra bedden, zodat het hoge bed als bergruimte gebruikt kan worden. We hebben een houten kinderbed van 1.40 x 70 cm die onder het bed geschoven staat, daarnaast is er nog een inklapbaar campingbedje.
Deze relaxruimte heeft een eigen toegangsdeur, die uitkomt op een overdekt terras, die we als echte hangplek hebben ingericht met hangmatten en zitzakken.

Badkamer met ligbad

De badkamer is uitgerust met een verzonken ligbad waarboven de douche is geplaatst. U staat op een rooster van bamboehout en wilt u gebruik maken van het bad dan kan het rooster aan de wand worden vastgezet.. Uiteraard vindt u hier nog een toilet en een wastafel.