Loungen

Wij vinden het prettig dat je kunt kiezen of je in gezelschap bent of dat je je even terugtrekt in een van de binnen- of buitenruimtes als je dat wenst. Zo kent de Dwergstern diverse loungeplekjes.

Genieten van het uitzicht op de loungebank

Boven de woonkamer hebben we een loungevide gemaakt waar je heerlijk in het middagzonnetje kunt zitten met een kopje thee of een glaasje wijn. Vooral in de lente of herfst, als het op de terrassen buiten nog te koud is om er in de namiddag te zijn heeft u hierboven een goddelijk plekje. U kijkt rondom uit over de duinen en van buiten wordt u niet opgemerkt. Een ideale plek voor een zonsondergang, het spotten van vogels, of het bekijken van de sterrenhemel, in het dak zijn namelijk 6 ramen aangebracht, waarvan er 3 open kunnen.

Loungend uitkijken over de duinen

De woonkamer is verlaagd waardoor het er in de zomer altijd koel is. Het interieur in kersenhout geeft u een warm gevoel en de bank is ook heel geschikt voor een loungemomentje. In de kersenhouten kastenwand is de smart-tv met soundbar geïntegreerd, zodat u nooit ongewenst naar het oog hoeft te staren. U kijkt hier de konijnen en de fazanten in de ogen en heeft uitzicht in de duinen op het zuiden. Met de open haard is deze relaxruimte compleet.

Woonkamer

De 3e slaapkamer is tevens een relaxruimte met smart-tv en een Blueray-speler. De bedden zijn zo geplaatst dat je er met een groepje gezellig tv kunt kijken of kunt gamen als je je eigen x-box of Playstation mee hebt genomen. Ook een spelletje kan hier goed gespeeld worden. En voor degene die graag muziek maakt is er een lesgitaar met een paar boeken. Deze slaapkamer heeft een eigen uitgang, onder de overkapping hebben we een hangplek gemaakt met een hangmat, hangstoel en 2 zitzakken.